apuapuapu

känns som jag borde ansträngt mig för att hitta en bra praktikplats. där jag hade kunnat provat på något kul istället. nu har jag varit hemma i 2 dagar och jag håller på att bli galen. jag har ju ingen att umgås med! 

tränade idag bara för att få göra något annat. det var lite jobbigt. gick dit och förväntade mig ett medelpass, så får jag höra att det var intensiv. "äh" tänkte jag och gick ut hårt de första 10 minuterna, men herregud, det är inte för intet det kallas intensivjympa! jaja, härlig träningsvärk jag kommer att ha imorgon (: 

buckydungun

hihi jag fick min tattoo idag (: finfin ! jag blev nästan lite besviken att det inte gör ont.. fan ville ju gå och klaga lite. menmen what to do? asrolig tatuerare också! bra musiksmak och grejer. niceness. 

det är måndag och jag längtar redan till nästa helg. bra drag! 
får se om det blir av att jobba imorgon då, hoppas inte (; jag trivs ganska bra med att vara ledig faktiskt! synd bara att alla andra går i skolan eller jobbar.

 
woh

reload

ja så var det slut på helgen då. etage både fredag och lördag kul som fan(: fredags vart riktig impulsgrej, emma frågade om jag skulle med ut, klart man inte säger nej till att hänga med den snyggingen! 

igår var det lina och jag som tog en sväng på etage. riktigt kul! innan var jag med sanna och emelie, mys som vanligt (: synd att vissa är portade (; 
men iallafall efter lite äventyr ute i naturen så fick jag tag på sanna och hjälpte henne inviga sin nya lägenhet i falun! 

imorgon äre dags för min första tatuering! sjukt pepp! nervositeten börjar smyga sig på. 



happipi

idag har varit en bra dag :) eller seg skola men vad ska man göra. körklektion hade jag också. hyfsad grej. sen fick jag träffa ela :D det var mys. hon kom hit och vi provade gamla kläder som jag hade i högstadiet typ. hahaha. vad är grejen med korta tröjor? 

sen var det ju klart stan som gällde. lön eller hur? lite fina grejer. så var vi såklart hos erik också som vanligt. han är bra! det är vår nya fritidsgård hemma hos honom. hänger alltid där nuförtiden! 

jag är gladgladglad!



jamenjaha



idag är en jobbig dag. eller.. jo men det är en jobbig dag. har vart opepp mest hela tiden. inte kul alls. specieltl eftersom det inte är något som borde göra att jag känner så här. eller? 

halkbanan gick bra. varför oroade jag mig i onödan?

nu ska jag se på heroes och gossip girl. och hoppas på att kvällen har något bättre att erbjuda. jag vet vad jag vill att det ska vara.  

vad halt det blev

oj. imorgon ska jag köra halkbana. läskigt. hoppas jag krockar. VARFÖR TAR HEROES 100 ÅR ATT FÅ HEM?? ursäkta mig men det är galet irriterande.

det har kommit 3 nya remixer på looptroops naive på stockholm beat connection. tanka vetja!



snygga alice dellal. jag vill ha kort sidhår(?)

miamiamia




god morgon! m.i.a. är spännande och jag är trött. lovisa och jag vägrar att bli fotade av ella. men vadå det är ju kallt ute och vi är faktiskt 4 våningar upp. snart är det lunch! tjohej

hiiiros



shit! om några timmar börjar säsong 3 av heroes! var det ett år sen 2an gick tro? menmen, ska man sitta vaken i natt och tanka så fort det kommer upp kanske? ;)

nej nu blir det dexter! g'nite!

en kk tack



ja det var ju det där ja. satt och lyssnade på ida och sannas diskussion om män. och deras blogginlägg med samma namn. och det är ju så sant, vad skönt det skulle vara att bara ha någon som man kunde mysa och umgås med, som en pojkvän fast inte. jag är verkligen ingen förhållandemänniska. bara pussas och kramas och seksa sådär när man behöver det! men ändå vara singel och kunna göra som man själv vill. helt underbart!

någon frivillig?

tack för kaffet



idag var det skolfoto då. vart säkert skitsnyggt som vanligt. haha.

sanna gav mig massa bilder från hultan idag. herregud vad jag saknar det! praktikplats har jag hittat också. eller, praktik och praktik, det blir på mitt jobb. städa i fyra veckor, rätt pepp!

sen att lovisa är tillbaka från en veckas sjukdom är ju inte fel det heller!

tireddd



trött dag idag. trött helg till och med. 3 timmars sömn både inatt och igår. jag gillar inte att jobba helg faktiskt. klockan ringde 04.30(!) eftersom jag alltid måste snooza i minst en timme innan jag går upp. att det är helt kolsvart ute då hjälper ju inte direkt heller.

skolfoto och heroes imorgon O

signe



sjukt snygg bild på en sjukt snygg tjej. milk. inspiration!

guuud! guuud!



sanna tycker att jag är dålig på att uppdatera. jag kanske är lite glömsk okej? inte lätt att komma ihåg att man har en blogg helt plötsligt!

idag har jag badat. på borlänges äventyrsbad. hehe. en halvtimme gick och så hade vi provat alla "attraktioner" som dom så fint kallade det. det var lyckat:) sen att ella och jag lyckas klanta oss som vanligt och dunka i varandras huvuden var väl inte speciellt förvånande det heller :) jag har ont i min kind.

redfez

spännande lunch idag minsann. rodna det kan jag! nice:) sen får man inte ta lingondryck på etage heller. dom är trötta på att säga till mig varje dag nu. eller va?

sanna du är ett mobb offer


P3 hiphop


sitter här och lyssnar på P3 hiphop. varför gör man inte det oftare? skön musik och skönt prat!

hittade även lite bilder från i onsdags. fylla:). ska man kanske köra en repris på det imorgon kväll? PROBABLY

segertåg

nu är jag i skolan det är kul. sanna och jag har bytt ett soundsystem. hihi 

http://www.youtube.com/watch?v=CMgYkkghhTU&feature=related 

kom på att sommar just nu vore inte helt fel. lite hultan osv
JAG LÄNGTAR TILLBAKA!


ibland är jag färgglad

ser det ut som att jag säljer knark?

och så var jag ju och hängde i huvudstaden i helgen. ida och jag skulle ju ut och storshoppa. eller hur var det? det resulterade i 2 måltider på burgerking. 

"alltså om vi säger så det va sperma överallt."



nämen

oj hoppsan! blogg och grejer. första inlägget. vad ska man skriva? en liten presentation kanske? nä. det skippar vi. har aldrig varit bra att skriva sånt här. egentligen. men vafan jag vill ju också blogga!

RSS 2.0