jag vill ha en katt


hejhej

FET

idag känner jag mig bara så himla fet. jag borde verkligen träna. ett fetto är vad jag är. mmh :)

fick min lomo idag! nu kommer det bli snygga bilder framöver!
duscha ska jag göra nu. jobbigt. känns som en passande tid för en dusch. sova vill jag göra mest av allt. som att jag inte fått nog av det dom senaste dagarna. herregud. nej  nu ska jag bara tänka på alla snälla människor!

hooj


jag talar med den andra sidan

men nej

sanna lyssnar på världens sämsta musik just. jag vill slå henne lite men jag tycker om henne ändå. nu gör hon in assnygg bild på mig också. snäll tjej. lovisa är sjuk. det är dåligt. vi saknar henne. ida sitter och tjuvläser. det gillar vi inte.

sen är det en grej som vi tycker är skitkul också. en grej som kollar bilddagböcker hela tiden :) hihi. men nu har vi blivit ganska seriösa och ska faktiskt försöka göra klart lite arbeten. undra hur det kommer att gå..

jag har inte tränat igår, och inte i förrgår och inte på en vecka. jobbigt alltså. hahaha.


kalajs

sug

bloggsuget kom tillbaka rätt fort! så nu är jag här och bloggar igen. tänkte iallafall bara slänga upp en fin bild på johannes för allmän beskådning!


klipp

jag fick en såndär snilleblixt. såna där man brukar få på fyllan, det är bara det att jag var nykter.. jag började klippa i min lugg. kortare och kortare, sneare och sneare. när jag frågade min bror om det var skitfult fick jag svaret "typ. vafan har du gjort?" låter bra eller hur? jävla skit


nej

jag har tröttnat på att blogga. det kanske märks. så tills vidare säger jag hejdå till bloggen. (kanske kommer tillbaka imorgon, kanske om en månad, eller till och med aldrig!)

RSS 2.0